Στις 03:40 τα ξημερώματα ενημερώθηκε η αστυνομία για συμπλοκή έξω από νυχτερινό κέντρο στο Μαρούσι, επί της Λεωφόρου Κηφισιάς. Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο εντόπισαν έναν νεαρό άνδρα με τραύμα στο λαιμό, ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Παράλληλα, εντοπίστηκε και ένας δεύτερος, επίσης νεαρός, με τραύμα από πυροβολισμό στην κοιλιά, ο οποίος διακομίστηκε και νοσηλεύεται στον «Ερυθρό Σταυρό». Εντωμεταξύ στον Ερυθρό Σταυρό έχει διακομιστεί ένα ακόμη άτομο, που φέρει τραύμα από αιχμηρό αντικείμενο στην πλάτη και εξετάζεται το ενδεχόμενο να συμμετείχε κι αυτός στη συμπλοκή.

Οι αστυνομικοί μετά από έρευνα εντόπισαν έναν κάλυκα των 9mm και σε κοντινή απόσταση μέσα σε μια γλάστρα ένα πιστόλι.

Την προανάκριση ανέλαβε το τμήμα εγκλημάτων κατά ζωής.

Πώς έγινε το φονικό

Οι δυο άνδρες διασκέδαζαν με παρέα στο νυχτερινό κέντρο του Αμαρουσίου.

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, ο διαπληκτισμός ξεκίνησε μέσα μαγαζί και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στον εξωτερικό χώρο, όπου και τα πράγματα ξέφυγαν πέρα από κάθε έλεγχο με αποτέλεσμα να ακολουθήσουν πυροβολισμοί και μαχαιρώματα.

Οι αστυνομικοί έχουν πάρει καταθέσεις και από τα υπόλοιπα μέλη της παρέας, ενώ παράλληλα εξετάζουν και υλικό που έχουν καταγράψει κοντινές κάμερες.

Μέχρι αυτή την ώρα δεν έχει προκύψει ποινικό παρελθόν για τους δυο άνδρες, που συνεπλάκησαν, ενώ εξετάζονται τα αίτια του καυγά που οδήγησαν στο φονικό.

Δείτε φωτογραφίες από το σημείο