Ο β’ ημιτελικός της Eurovision 2024 ολοκληρώθηκε χθες βράδυ, 9 Μαΐου, με 10 από τις 16 χώρες να προκρίνονται στον μεγάλο τελικό, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 11 Μαΐου, στο Μάλμε της Σουηδίας.

Η Μαρίνα Σάττι έδωσε τον καλύτερό της εαυτό πάνω στη σκηνή και πήρε την πρόκριση στον μεγάλο τελικό της Eurovision. Η ελληνική συμμετοχή εμφανίστηκε τρίτη κατά σειρά στον β΄ ημιτελικό του ευρωπαϊκού μουσικού διαγωνισμού και ενθουσίασε το κοινό. Ωστόσο, αυτό που φαίνεται να απογοήτευσε το κοινό είναι ο σχολιασμός του διαγωνισμού που έγινε από τον Θανάση Αλευρά και τον Ζερόμ Καλούτα.

Σύμφωνα με τα σχόλια στο Χ, οι δύο σχολιαστές δεν κατάφεραν να ανταποκριθούν στις προσδοκίες του κοινού και οι περισσότεροι ζητούσαν να γυρίσει πίσω ο Γιώργος Καπουτζίδης.

Τα αρνητικά σχόλια ξεκίνησαν με ένα λάθος του Θανάση Αλευρά. Συγκεκριμένα, όταν η διαδικασία της ψηφοφορίας έφτασε στο τέλος της και ήρθε η ώρα των διαφημίσεων, ο Θανάσης Αλευράς φαίνεται πως μπερδεύτηκε και προέτρεψε όσους δεν ψήφισαν να το κάνουν. «Ένα διάλειμμα να ψηφίσετε με την ησυχία σας και επιστρέφουμε», είπε, ενώ όταν τελείωσε το διαφημιστικό διάλειμμα, εξήγησε πως ήθελε να πει στο κοινό ότι μπορεί να ξεκουραστεί για λίγο.