«Δεν έχει συζητηθεί τίποτα τέτοιο και σας λέω πως γράφονται «τέρατα» για διάφορους στον ΣΥΡΙΖΑ» ήταν η απάντηση που έδωσε η γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης αναφορικά με το εάν ισχύουν οι φήμες πως τις τελευταίες ημέρες υπήρξαν σκέψεις στην Κουμουνδούρου για διαγραφή του Διονύση Τεμπονέρα επειδή διοργανώνει σήμερα πολιτική εκδήλωση με ομιλητές τον Μανώλη Χριστοδουλάκη από το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ και την Έφη Αχτσιόγλου από τη Νέα Αριστερά. Η ενόχληση του ΣΥΡΙΖΑ είναι ξεκάθαρη, για το γεγονός ότι προσκλήθηκε στο πάνελ η πρώην υπουργός που μέχρι πρότινος ανήκε στις τάξεις της μείζονος αντιπολίτευσης.

Η γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής πως «όσον αφορά το ερώτημα που θέτουν οι διοργανωτές της εκδήλωσης, για το ποιος θα κερδίσει τον Κυριάκο Μητσοτάκη, για εμάς η απάντηση είναι ξεκάθαρη: Ένας ισχυρός ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ που έχει πρόεδρο τον Στέφανο Κασσελάκη. Aυτό είναι άλλωστε και το μήνυμα που θα βγει στο συνέδριο μας, ένας ισχυρός, δυνατός ανανεωμένος ΣΥΡΙΖΑ».

Αναφερόμενη μάλιστα στις προσυνεδριακές διαδικασίες που είναι σε εξέλιξη είπε πως «ο ΣΥΡΙΖΑ αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε μια προσυνεδριακή διαδικασία γιατί την επόμενη εβδομάδα είναι το Συνέδριο μας. Και μέχρι τότε θα έχουν γίνει περισσότερες από 600 εκδηλώσεις και προσυνεδριακές συνελεύσεις σε όλη την Ελλάδα. Άρα είμαστε σε ένα φουλ προσυνεδριακό κλίμα ένα κλίμα συσπείρωσης και ενότητας οπότε για εμάς δεν είναι προφανώς πρώτη είδηση μια εκδήλωση».