Ακόμα ένα στοιχείο, που αποδεικνύει την ψυχρότητα και τον κυνισμό του δράστη της γυναικοκτονίας στο Μενίδι, βλέπει το «φως της δημοσιότητας».

Σε βίντεο ντοκουμέντο, που δημοσιεύει το Mega, φαίνεται ο 50χρονος δράστης, λίγες ώρες μετά το έγκλημα, να πηγαίνει σε μίνι μάρκετ, για να αγοράσει μπύρες.

Ήταν γύρω στις 10:20 το πρωί, περίπου τέσσερις ώρες, αφού κατακρεούργησε την εν διαστάσει σύζυγό του. Προηγουμένως είχε πάει σε ξενοδοχείο στο Μενίδι, 4 χλμ. μακριά από το σημείο του φονικού, όπου κοιμήθηκε δύο ώρες και στη συνέχεια βγήκε ατάραχος, για να αγοράσει μπύρες.

Έπειτα, γύρισε ξανά στο δωμάτιο και ζήτησε από εργαζόμενη του ξενοδοχείου να του φτιάξει την τηλεόραση, για να δει τι έλεγαν στις ειδήσεις (για το έγκλημα). Ύστερα από 10 λεπτά κατέβηκε στη reception, πλήρωσε και ενημέρωσε πως φεύγει και θα επιστρέψει ξανά το βράδυ.

Πήγε σε κοντινή οικοδομή, όπου και συνελήφθη.

«Ούτε θυμάμαι πού την κάρφωνα, την κάρφωνα παντού» – Τι είπε στην κατάθεσή του ο δράστης

«Έβγαλα το μαχαίρι και ούτε θυμάμαι πού την κάρφωνα. Την κάρφωνα παντού», φέρεται να είπε στην κατάθεσή του ο δράστης της γυναικοκτονίας στο Μενίδι.

«Το μαχαίρι το είχα κρύψει στη ζακέτα μου. Μόλις την είδα, της λέω: “Τι έγινε; Πας καλά; Πάμε επάνω στο σπίτι” και μου απαντά: “Δεν έχουμε καμία δουλειά να πάμε στο σπίτι”. Τότε έβγαλα το μαχαίρι και ούτε θυμάμαι πού την κάρφωνα. Την κάρφωνα παντού. Ούτε τι έγινε με το μαχαίρι θυμάμαι. Νομίζω το άφησα εκεί, πάνω της» είπε, σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό Open, ο 50χρονος, που σκότωσε την εν διαστάσει σύζυγό του, μαχαιρώνοντάς τη δεκάδες φορές στη μέση του δρόμου.

«Χαρακτήριζε την κόρη του πόρνη»

Μια κόλαση ζούσαν τόσο η δολοφονημένη 40χρονη όσο και τα παιδιά της από τον 50χρονο δράστη της γυναικοκτονίας, όπως αποκάλυψε η δικηγόρος της οικογένειας, Βούλα Δημητριάδου.

Μιλώντας στην εκπομπή του MEGA, «LIVE News», η δικηγόρος της οικογένειας αποκάλυψε πως ο 50χρονος αποκαλούσε ακόμα και την ίδια του την κόρη «πόρνη», λέγοντας πως «ακολουθεί τον δρόμο της μητέρας της».

Συγκεκριμένα, η Βούλα Δημητριάδου ανέφερε για τη 40χρονη: «Ήταν μία μαχήτρια ζωής. Χαρακτήριζε την κόρη του “πόρνη”. Της έλεγε πως έχει γίνει σαν τη μητέρα της. Η κακοποίηση των θυμάτων μπροστά στα παιδιά κάνει και τα παιδιά κακοποιημένα. Φαίνεται πως το είχε προσχεδιάσει και είχε κάνει ένα πλάνο στο μυαλό του. Είναι αποφασισμένος. Ο άνθρωπος αυτός προχώρησε για 5 χλμ. Για ποιο αλκοόλ λέμε; Συνήθως οι κακοποιητές βάζουν ένα προσωπείο. Από τα λεγόμενα των αδελφών της είχε πάει πολλές φορές στην αστυνομία. Αυτή η γυναίκα είχε πάρει δάνειο, για να πάρει σπίτι. Πώς να φύγει μετά να πάει σε δομή;».