Η ισοπαλία με τη Γουέστ Χαμ, τρεις μέρες μετά την ήττα από την Έβερτον, έκανε πολύ βαρύ το κλίμα στη Λίβερπουλ και τα πράγματα επιδεινώθηκαν μετά τον τσακωμό του Μοχάμεντ Σαλάχ με τον Γιούργκεν Κλοπ, με την ατάκα του Αιγύπτιου επιθετικού στους δημοσιογράφους να τα λέει όλα.

Οι Κόκκινοι ήθελαν και θέλουν όσο τίποτα άλλο να φτάσουν στην κατάκτηση του πρωταθλήματος φέτος, τόσο για να μην είναι αποτυχημένη η σεζόν όσο και για να πουν «αντίο» με τον καλύτερο τρόπο στον Γερμανό προπονητή, ο οποίος θα αποχωρήσει το καλοκαίρι.

Τα πράγματα, όμως, δεν πάνε όπως θα ήθελαν στη Λίβερπουλ… Τα τελευταία δύο αποτελέσματα κόντρα σε Έβερτον και Γουέστ Χαμ μείωσαν πάρα πολύ (αν όντως υπάρχουν ακόμη) τις ελπίδες για κατάκτηση του τίτλου και τώρα ήρθε και ο τσακωμός του Σαλάχ με τον Κλοπ.

Συγκεκριμένα, την ώρα που ο Αιγύπτιος ετοιμαζόταν να μπει ως αλλαγή, στο 82′, κάτι είπε προς τον Γερμανό τεχνικό, ο οποίος κουνούσε το κεφάλι του ειρωνικά. Γεγονός που εκνεύρισε κι άλλο τον Σαλάχ, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να μπει στη μέση ο Νούνιες για να μη ξεφύγει η κατάσταση.

Και για να γίνει σαφές σε όλους ότι υπάρχει θέμα ανάμεσα στους δύο, ήρθε η ατάκα του «Φαραώ» προς τους δημοσιογράφους στη μικτή ζώνη του London Stadium, μετά το τέλος του αγώνα. «Αν μιλήσω τώρα θα βάλω φωτιές», είπε ο Σαλάχ αρνούμενος να κάνει δηλώσεις και δείχνοντας, έτσι, τον έντονο εκνευρισμό του.