H δεύτερη σεζόν του «Maestro» έκανε πρεμιέρα πριν από λίγες ημέρες στο Netflix και ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης ολοκλήρωσε την γεμάτη βαθιά νοήματα ιστορία του, που διαδραματίζεται κατά κύριο λόγο στους Παξούς, δίνοντάς της ένα δίκαιο φινάλε.

Όσο εμείς όμως παρακολουθούσαμε τα έξι επεισόδια του σήριαλ, η πρωταγωνίστρια Κλέλια Ανδριολάτου, η οποία υποδύεται τη συνονόματή της φοιτήτρια του Ωδείου Αθηνών στο «Maestro», βρέθηκε στο 77ο φεστιβάλ των Καννών ως καλεσμένη του Nespresso και έμοιαζε πραγματικά με αερικό.

Φόρεσε μια κίτρινη δημιουργία με την υπογραφή της Vassia Kostara, η οποία αποτελείται από μια μακριά φούστα και ένα crop top, έπιασε τα μαλλιά της σε ένα high bun και φόρεσε διακριτικά κοσμήματα, ενώ το βασικό στοιχείο του μακιγιάζ της ήταν ένα κραγιόν σε έντονο κόκκινο χρώμα.

Στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram ανέβασε φωτογραφίες και ένα βίντεο από την εμφάνισή της στις Κάννες, και στα σχόλια κάποιοι παρατήρησαν πως μοιάζει με το super model Gigi Hadid, ενώ άλλοι την παρομοίασαν με την Σταχτοπούτα.

Instagram @klelia_andriolatou
Instagram @klelia_andriolatou