Σοβαρές κατηγορίες για κακοποίηση παιδιού αντιμετωπίζει μια μητέρα, που περιέλουσε με χλωρίνη τον 10χρονο γιο της και επιχείρησε να τον πνίξει στην μπανιέρα, επειδή ο μικρός θέλησε να μείνει με τον πατέρα του.

Η ιστοσελίδα toofab.com αναφέρει πως κατηγορούμενη είναι η 34χρονη Ashley Elizabeth Jones από την Αλαμπάμα, που συνελήφθη έπειτα από καταγγελία του πρώην συζύγου της.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, το παιδί κατέθεσε στις Αρχές. Ο ιατροδικαστής, που εξέτασε το σώμα του, επιβεβαίωσε τους ισχυρισμούς. Όπως ανέφερε, η μητέρα του το κακοποιούσε συνέχεια, όμως μια μέρα τα πράγματα ξέφυγαν, γιατί το παιδί άρχισε να κλαίει και ζήτησε να μείνει με τον πατέρα του. Τότε, η γυναίκα το έλουσε με χλωρίνη ως τιμωρία και ο μικρός πήγε στο μπάνιο να ξεπλυθεί.

Η Ashley Elizabeth Jones

Εκείνη ακολούθησε το παιδί της, γέμισε την μπανιέρα με νερό και πίεζε με δύναμη το πρόσωπό του για 45 δευτερόλεπτα, ώστε να πεθάνει. Ο 10χρονος, προκειμένου να γλιτώσει, προσποιήθηκε τον νεκρό και όταν η μητέρα του έφυγε, κάλεσε τον πατέρα, που με τη σειρά του ειδοποίησε την Αστυνομία.

Μάλιστα, η γυναίκα, προκειμένου να διορθώσει την κατάσταση, κλείδωσε το παιδί για τρεις ώρες στην ντουλάπα, ισχυριζόμενη πως ήταν άτακτο και όλα ήταν αποκύημα της φαντασίας του.

Τελικά, η αστυνομία τη συνέλαβε και αφέθηκε ελεύθερη, αφού κατέβαλε εγγύηση 50.000 δολαρίων, ενώ στις 20 Μαΐου θα ξεκινήσει η δίκη της.