Στη θλίψη βυθίστηκε μια 35χρονη γυναίκα που ετοιμαζόταν να παντρευτεί, καθώς λίγες ώρες πριν τον γάμο ο αγαπημένος της πέθανε από καρδιακή προσβολή. Εντούτοις, μια τυχαία ανάρτηση στο Instagram τη στεναχώρησε ακόμη περισσότερο, αφού αποκάλυψε την κρυφή ζωή του.

Η Kaitlin Palmieri από τη Νέα Υόρκη ετοιμαζόταν να παντρευτεί τον 33χρονο Eric τον Αύγουστο του 2020. Όμως, το πρωί της ημέρας του γάμου τους ο άνδρας υπέστη καρδιακή προσβολή και πέθανε, καθώς αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα στην καρδιά χωρίς να το γνωρίζει.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της New York Post η Palmieri βυθίστηκε στη θλίψη και γύρισε στο πατρικό της, ενώ ξεκίνησε ψυχοθεραπεία για να ξεπεράσει το σοκ. Με το πέρασμα του χρόνου ο πόνος έμοιαζε να θεραπεύεται, όμως στις 20 Νοεμβρίου 2023 ημέρα γενεθλίων του Eric παρατήρησε κάτι στα social media που θα άλλαζε τη ζωή της.

Συγκεκριμένα, είδε μια γυναίκα που έμενε στη Δυτική Ακτή των ΗΠΑ να αποτίει φόρο τιμής σε έναν άνδρα που ονομαζόταν Eric και πέθανε από καρδιακή προσβολή. «Νόμιζα πως ήταν σύμπτωση, αλλά αποφάσισα να της στείλω μήνυμα», είπε η Kaitlin.

Ο Eric και η Kaitlin Palmieri

Τότε, ανακάλυψε πως ο αγαπημένος της διατηρούσε παράλληλη σχέση με τη συγκεκριμένη γυναίκα ένα χρόνο πριν κάνει την πρόταση γάμου που σκέφτηκε ο ίδιος.

«Έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου. Όχι μόνο με απατούσε πριν με αρραβωνιαστεί, αλλά αυτός είχε προτείνει και τον γάμο… Τώρα έχει πεθάνει και δεν μπορώ να ζητήσω εξηγήσεις», είπε η γυναίκα.

Έκτοτε, η ψυχική της υγεία κλονίστηκε ακόμη περισσότερο και πλέον παρακολουθείται από ειδικό, ελπίζοντας να σταθεί ξανά στα πόδια της.