Για αύριο προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός με τη θερμοκρασία να σημειώνει άνοδο κυρίως στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά της χώρας. Ακολουθεί αναλυτική πρόγνωση του καιρού.

Για αύριο Παρασκευή στην Αττική προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός με τους ανέμους να πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και πρόσκαιρα στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 24 έως 37 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός θα είναι αίθριος, οι άνεμοι μεταβλητοί 3 μποφόρ και η θερμοκρασία από 23 έως 35 βαθμούς Κελσίου.

Μακεδονία, Θράκη
Γενικά αίθριος και μόνο τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 και στα ανατολικά βορειοανατολικοί μέχρι 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 18 έως 38 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος
Για αύριο προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός ενώ κατά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις. Άνεμοι: βορειοδυτικοί 3 με 5 και στο Ιόνιο τοπικά 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 17 έως 38 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος
Γενικά αίθριος για αύριο με ανέμους από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στα ανατολικά πρόσκαιρα 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 18 έως 38 βαθμούς Κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη
Γενικά αίθριος καιρός με ανέμους βόρειους βορειοδυτικούς 4 με 6 και στα ανατολικά τοπικά 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 24 έως 33 βαθμούς Κελσίου. Στη νότια Κρήτη η μέγιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς υψηλότερη.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Γενικά αίθριος καιρός. Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 5 με 6 και στα νότια τοπικά 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 24 έως 36 βαθμούς Κελσίου.