Για τη Σουηδία αναχώρησε το μεσημέρι η Μαρίνα Σάττι και τα μέλη της ελληνικής αποστολής, για τον 68ο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί στο Μάλμε από την Τρίτη 7 έως και το Σάββατο 11 Μαΐου 2024.

Το μεσημέρι της Δευτέρας, η ελληνική αποστολή αναμένεται να κάνει την πρώτη της πρόβα στη σκηνή της Eurovision. Τη Μεγάλη Πέμπτη 2 Μαΐου, θα πραγματοποιηθεί η δεύτερη πρόβα, ενώ την Πέμπτη 9 Μαΐου, η Μαρίνα Σάττι θα ερμηνεύσει το τραγούδι «ZARI», στον β΄ ημιτελικό, διεκδικώντας το πολυπόθητο εισιτήριο για τον τελικό, που διεξάγεται το Σάββατο 11 Μαΐου.

Η Μαρίνα Σάττι, σε δηλώσεις της, σημείωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενη, ανυπομονώ να ανέβω αύριο στη σκηνή. Ο ένας έχουμε τον άλλον, αυτό είναι το γούρι μας. Εμένα μου δώσαν ένα μικρό δωράκι και το έχω βάλει εδώ (δείχνει το μπράτσο).

Το φόρεμα υπάρχει είναι πάρα πολύ ωραίο, ταιριάζει πολύ, είναι πιο σπορ και γλυκό και δυναμικό. Στο αγαπημένο μου χρώμα ροζ – λιλά – μωβ, σ’ αυτήν την παλέτα.

Θέλουμε να βγάλουμε στη σκηνή όλο αυτό που έχουμε δουλέψει τόσο καιρό. Δυναμικότητα, αλήθεια, συγκίνηση.

Τα φώτα δεν τα είχαν στήσει ακόμα όταν μας έστειλαν το βίντεο προσομοίωσης. Κάποια πράγματα είναι στα πλάνα, χρειάζονται διόρθωση, αλλά έχουμε αρκετό καιρό εκεί, να τα δούμε όλα».