Τραγικά κατέληξε η υπόθεση της εξαφάνισης του 43χρονου Νικόλαου Καραπουρναλίδη, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν στις 18 Απριλίου από τη Βέροια, αφού τελικά βρέθηκε νεκρός σε κανάλι τη Μεγάλη Πέμπτη, μετά από 15 ημέρες αναζητήσεων.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, δεν προκύπτει ότι ο θάνατός του οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια, ωστόσο «φως» στα ακριβή αίτια του θανάτου του θα «ρίξει» η ιατροδικαστική εξέταση.

Η μητέρα του σπαράζει, μιλώντας για τον γιο της στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»: «Μαμά, 5/5 ξέρεις τι είναι; Ξέρω, αγόρι μου, τι είναι: τα γενέθλιά σου… Γιατί, ρε Νίκο; Αυτό το γιατί… με βασανίζει χρόνια».

Η μητέρα του 43χρονου Νίκου περιέγραψε την τελευταία μέρα που τον είδε, στις 18 Απριλίου. «Εκείνη την ημέρα σηκώθηκε ο Νίκος, όπως κάθε πρωί να πάει στη δουλειά του.Έφτιαξε τον καφέ του, όλα τα ετοίμασε κι έφυγε. Στις 07:15 είχε αστικό, αλλά το μεσημέρι δεν ήρθε. Στις 13:00, 14:00 το πολύ ήταν συνήθως εδώ, αλλά δεν ήρθε. Την άλλη μέρα μόλις ξημέρωσε, πήρα στη δουλειά του και μου είπαν πως είχε πάει χθες, αλλά όχι εκείνη τη μέρα. Μετά πήγα στην αστυνομία, δήλωσα εξαφάνιση και τον περίμενα, αλλά δεν ήρθε ο Νίκος μου», περιέγραψε η κυρία Αθηνά.

Για την περιπέτειά του με τις ουσίες, η ίδια εξομολογήθηκε: «Ποτέ δεν τον άφησα. “Διώξ΄ τον”, μου λέγανε. Έλεγα ότι όσο ζω δε θα τον διώξω, θα είμαι δίπλα του. Ήταν καλό και φιλότιμο παιδί. Ό,τι κακό έκανε το έκανε στον εαυτό του όλα αυτά τα χρόνια. Έτρεχα να βρω βοήθεια όλα αυτά τα χρόνια».

Η κόρη της ήταν αυτή που της γνωστοποίησε την τραγική είδηση ότι βρέθηκε η σορός του. «Τώρα τις καταλαβαίνω κι εγώ αυτές τις μάνες, τι πόνο έχουν που δε φεύγει… Είναι αβάσταχτος ο πόνος, πώς να το ξεπεράσω;».