Με τον Τσαμπίτζε να σκοράρει στο 53ο λεπτό και με τον Τσάβες να αποκρούει όσες φορές χρειάστηκε, ο Παναιτωλικός νίκησε με 1-0 τον Ατρόμητο και εξασφάλισε και μαθηματικά την παραμονή του στη Super League 1.

Οι Περιστεριώτες δεν είχαν κάποιο κίνητρο πέρα από το γόητρο, έχοντας εξασφαλίσει την παραμονή τους, οι Αγρινιώτες όμως ήταν σε… κατάσταση πανικού και ήθελαν πάση θυσία το τρίποντο. Και το πήραν.

Έπειτα από ένα πρώτο ημίχρονο στο οποίο υπήρξε μόνο μία φάση και συγκεκριμένα στο 44′ με το πλασέ του Τορεχόν που απέκρουσε με τα πόδια ο Μαρκετζάνι, ήρθε το δεύτερο, στο οποίο μπήκε και το γκολ: Στο 54′ ο Ντίας εκτέλεσε κόρνερ, ο Μαλής πήρε την πρώτη κεφαλιά και ο Ταμπίτζε τη δεύτερη και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Το 1-0 ήταν, πλέον, γεγονός και από εκεί και πέρα ο Ατρόμητος ανέβηκε και είχε φάσεις με Κούντε, Αθανασίου και ειδικά Βαλέντσια, ο Τσάβες όμως αντέδρασε σωστά όσες φορές χρειάστηκε και κράτησε το 1-0, με το οποίο ο Παναιτωλικός εξασφάλισε την παραμονή του.

Παναιτωλικός (Γιάννης Πετράκης): Τσάβες, Μαλής, Οικονόμου (86′ Μπακάκης), Ταμπίτζε, Μαυρίας, Πέρες (81′ Τσιγγάρας), Λιάβας (67′ Χατζηθεοδωρίδης), Χουάνπι (86′ Μπ. Ντουάρτε), Τορεχόν, Λομόνακο (68′ Ζοάο Πέδρο), Ντίας.

Ατρόμητος (Σάσα Ίλιτς): Μαρκετζάνι, Κιβρακίδης (81′ Τριμμάτης), Ασεβέδο (73′ Γιουμπιτάνα), Τζαβέλλας, Ντε Μποκ, Αθανασίου, Κούντε, Έντερ, Κούεν (73′ Βρακάς), Βαλένσια, Βέργος (73′ Αντζιέλσκι).