H Zendaya συνεχίζει την ευρωπαϊκή περιοδεία της για την προώθηση της νέας της ταινίας, «Challengers», και αυτή τη φορά το photo call έγινε στο Μιλάνο με φόντο τον καθεδρικό ναό Duomo.

H ηθοποιός συνεχίζει τις εμφανίσεις της στα λευκά, με τα ρούχα να τηρούν τη βασική ιδέα που είναι φυσικά οι στολές του τένις, ενώ ενδιάμεσα κάνει και μερικές εκπλήξεις για να σπάει τη μονοτονία.

Ο στιλίστας της, Law Roach, επέλεξε για εκείνη ακόμη ένα vintage ρούχο (τις προάλλες στο Λονδίνο την είδαμε με vintage δημιουργία της Vivienne Westwood), αυτή τη φορά με την υπογραφή του Ralph Lauren, το οποίο μάλιστα είχε φορέσει στην πασαρέλα η Cindy Crawford 32 χρόνια πριν, το 1992.

Η επιλογή του φορέματος είχε εμφανείς επιρροές από το τένις, που είναι και το θέμα της νέας ταινίας στην οποία πρωταγωνιστεί η ηθοποιός και υποδύεται μια πολλά υποσχόμενη τενίστρια που ύστερα από ένα ατύχημα χάνει τον προσανατολισμό της.

Η Zendaya φόρεσε ένα λευκό μίνι φόρεμα με εφαρμοστό αμάνικο πάνω μέρος και λαιμόκοψη με γιακά και φαρδιά μίνι φούστα, ενώ ολοκλήρωσε το look της με ασορτί λευκές γόβες Christian Louboutin και κοσμήματα Bulgari.